fbpx
Filtru

Produse cosmetice profesionale „The Ordinary” în Chisinau

The Ordinary este un brand care abordeaza o dezvoltare inovatoare a celei mai importante companii cosmetice din Canada -  Deciem. Lansarea acestui brand a devenit o senzatie in lumea cosmetologiei. Fondatorii au prezentat un concept complet nou, bazat pe trei componente esentiale: formule inovatoare, compozitie simpla si eficiente, preturi rezonabile pentru produse.

Produsele fabricate sub marca TheOrdinary sunt ecologice, nu includ componente daunatoare pentru consumatori, deoarece nu contin sulfati, parabeni, conservanti si alte substante indezirabile. Brandul The Ordinary se afirma prin nivelul sau ridicat de transparenta, nu contine mai mult de 2 ingrediente active naturale. Acest lucru permite clientului sa aleaga in mod independent combinatia optima de ingrediente, conform necesitatilor, specificului pielii si a rezultatelor dorite. Toate componentele incluse in compozitie: retinol, vitamine (B, C, E), zinc etc. au fost testate in mod repetat in practica si sunt extrem de eficiente.
Adaugă la lista de așteptare Vă vom informa când produsul va ajunge în stoc. Vă rugăm să lăsați adresa de e-mail validă mai jos.
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0