Despre Herb.md

DESPRE NOI

Totul a început din dorința de a oferi oamenilor produse de cea mai înalta calitate, știind ca aceasta este un lucru greu de găsit în rutina cotidiană.

HERB a apărut din pasiunea de a achiziționa, de a dărui lucruri utile și în primul rând NATURALE, pentru a satisface fiecare client și a-i trezi dorința de a se mai întoarce la noi după produse!

Echipa HERB vă propune produse internaționale de cea mai bună calitate și cele mai sigure: produse americane, cosmetice coreene, germane, etc., pe lângă produsele cosmetice oferim și posibilitatea de a cumpăra suplimente de cele mai calitative branduri.

Noi mereu suntem în rând cu noile tendințe și mereu gata să ne dezvoltăm și să creștem în continuu!!!

Echipa HERB de zi cu zi actualizează produse noi și asigură inventarul pentru a satisface toate interesele clienților noștri.

Liniile noastre de produse cosmetice organice și îngrijirea organică a pielii s-au dovedit a fi foarte utile pentru persoanele cu piele problematică și alergii sensibile, dar și benefice pentru toată lumea.

Ce mărci se regăsesc în oferta Herb și de unde provin ele?

La HERB se regăsesc diverse mărci renumite în Coreea de Sud precum Missha, Etude House, Petitfee, Innisfree, Skin Food, Tony Moly, Holika Holika, The Face Shop, etc.

Mărci renumite din SUA, cum ar fi Advanced Clinicals, Reviva Labs, Andalou Naturals, Derma E, etc.

Cît și branduri populare și din Germania, precum Weleda.

Lista va continua, pentru că mereu avem importuri de produse noi și suntem dispuși să înnoim stocurile noastre cu branduri calitative, din diferite țări.

IMPORTANT: Toate produsele din oferta HERB sunt autentice și provin din țara de origine!

DE CE HERB?

LIVRARE RAPIDĂ & GRATUITĂ*

Livrare gratuită în raza mun. Chișinău pentru comenzile ce depășesc 299 lei.

PRODUSE AUTENTICE

Toate produsele din oferta HERB sunt autentice și provin din țara de origine!

SUPORT ONLINE 24/7

Suntem mereu disponibili, pentru a vă oferi suportul necesar!
0
+
PRODUSE PENTRU TINE
0
BRANDURI CU RENUME
0
CLIENȚI SATISFĂCUȚI
0
%
RECENZII POZITIVE
Adaugă la lista de așteptare Vă vom informa când produsul va ajunge în stoc. Vă rugăm să lăsați adresa de e-mail validă mai jos.