Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Solgar, Selenium 200 mcg, 50 Tablets

Solgar
Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Solgar® Selenium (fără drojdie) 200 ug Comprimate conțin seleniu, un mineral esențial care poate fi găsit în mod natural în sol. Este un mineral vital, deoarece susține sistemul imunitar și protejează celulele de stresul oxidativ cauzat de radicalii liberi.

Volum
50 tablete
Tara de origine
SUA
Brand
Solgar
310 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Solgar® Selenium (fără drojdie) 200 ug -Comprimatele conțin seleniu, un mineral esențial care poate fi găsit în mod natural în sol. Este un mineral vital, deoarece susține sistemul imunitar și protejează celulele de stresul oxidativ cauzat de radicalii liberi. Radicalii liberi sunt molecule instabile care pot deteriora celulele din corpul dvs. și sunt asociate cu îmbătrânirea prematură.

Acest mineral poate fi găsit în mod natural în nucile braziliene, ouă, pește și carnea de pasăre. Asigurați-vă că nivelul dvs. de Seleniu este adecvat, acest lucru vă va ajuta să mențineți părul și unghiile sănătoase, vă va sprijini metabolismul. Această formulă este legată organic și a fost creată folosind forma liberă de drojdie de seleniu (L-Selenometionină), fiind, prin urmare, potrivită pentru cei cu intoleranță la drojdie.

Solgar® Selenium (fără drojdie) 200 µg Comprimate conține acest mineral vital, în doză de 1 tabletă / zi, și contribuie la:

  • Spermatogeneză normală
  • Întreținerea normală a părului
  • Întreținerea normală a unghiilor
  • Funcționarea normală a sistemului imunitar
  • Funcționarea normală a tiroidei
  • Protecția celulelor de stresul oxidativ

Mod de Utilizare:Ca supliment alimentar pentru adulți, una-două (1) comprimate zilnic, de preferință la masă. Nu depășiți instrucțiunile de utilizare.

Recenzii
25.04.2022
Administrez de eceva timp, vad efect, recomand
Produse noi