Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Crema reparatoare pentru ochi CeraVe, Eye Repair Cream, Creme Reparatrice, 14ml

CeraVe
Disponibil
(4)
Vezi toate recenziile

Crema pentru ochi CeraVe, Eye Repair Cream, Creme Reparatrice combate eficient cearcănele și umflăturile, în timp ce netezește și hidratează pielea.

Tara de origine
Franta
Volum
14 ml
Brand
CeraVe
364 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Crema pentru ochi CeraVe, Eye Repair Cream, Creme Reparatrice reduce vizibil cearcănele și umflăturile, ci și pentru a restabili bariera de protecție a pielii delicate din aceasta zonă și pentru a oferi în cele din urmă un aspect luminos și o piele netedă și sănătoasă în jurul ochilor.

Caracteristici:

  • Formula non-grasă și cu absorbție rapidă.
  • Ceramidele ajută la refacerea stratului protector al pielii.
  • Complexul marin și vegetal ajută la reducerea cearcănelor vizibile și a umflăturilor sub ochi.
  • Cremă hipoalergenică și non-comedogenă.
  • Nu conține parfumuri.

Ingredientele principale:

  • Ceramidele - cresc nivelul lipidelor în pielea deteriorată pentru a repara și menține bariera naturală de protecție.
  • Acidul hialuronic - este un ingredient esențial (hidratant), care induce umezeala în stratul superior al pielii, asigură hidratarea pielii și ajută la uniformizarea liniilor fine și a ridurilor.
  • Complexul marin și vegetal - acest complex unic conține o formă rafinată de alge marine și Chrysanthellis, o plantă africană care are efecte benefice asupra microcirculației și ajută la reducerea cearcănelor vizibile și a umflăturilor sub ochi.
  • Nicotinamida - ajută pielea să genereze mai multe ceramide naturale și acizi grași, care sunt o parte esențială a barierei de protecție a pielii. Poate reduce roșeața deasemenea.

Mod de aplicare: Aplicați pe pielea curată și uscată din jurul ochilor.

Ingrediente: Purified Water, Niacinamide, Cetyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Propanediol, Isononyl Isononanoate, Jojoba Esters, PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Methyl Glucose Sesquistearate, Ceramide 3, Ceramide 6-ll, Ceramide 1, Hyaluronic Acid, Zinc Citrate, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Chrysanthellum Indicum Extract, Tocopherol, Equisetum Arvense Extract, Asparagopsis Armata Extract, Ascophyllum Nodosum Extract, Phenoxyethanol, Carbomer, Behentrimonium Methosulfate, Sorbitol, Triethanolmanie, Laureth-4, Butylene Glycol, Hydrogenated Vegetable Oil, Tetrasodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium Lauroyl Lactylate, Sodium Hydroxide, Phytosphingosine, Cholesterol, Xanthan Gum

Recenzii
04.07.2022
O textură plăcută ce se absoarbe rapid. Nu irită zona ochilor, hidratează
01.06.2022
O crema care ofera confort pielii E minunata… ❤️
29.04.2022
Aveam nevoie de o crema hranitoare, consultantul m-a sfatuit pe aceasta si sunt foarte multumita de achizitie. Pielea mea era foarte uscată ,această cremă a fixat totul într-o singură aplicare, iar pielea a început să arate mai bine, au apărut mai puține umflături și pielea arată mai proaspătă și mai odihnită. Eu folosesc noaptea.
01.02.2022
Mi-a plăcut mult textura, o textura foarte plăcută ce se îmbibă repede. Și desigur efectele acesteia sunt vizibile, ridurile nu sunt atat de pronuntate, pielea din jurul ochilor este mai luminoasa și mai hidratată, cearcanele sunt reduse!
Produse noi