Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Extract de ciulin , Natural Factors, Herbal Factors, Milk Thistle, 250 mg, 60 Capsules

Indisponibil

Natural Factors, Herbal Factors, Milk Thistle, 250 mg, 60 Capsules,Extractul de ciulin îmbunătățește funcțiile ficatului ,cumpara acum din toate magazinele Herb.md la un pret accesibil.

Volum
60 capsule
310 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Natural Factors, Herbal Factors, Milk Thistle, 250 mg, 60 Capsules Extractul de ciulin de la Natural Factors conține silimarină standardizată și este considerat unul dintre extractele de ciulin de cea mai înaltă calitate din lume. Extractul de ciulin standardizat conține silimarină cu conținut de 70-80% care îmbunătățește semnificativ capacitatea ficatului de a neutraliza compușii dăunători și de a asigura o funcție hepatică mai optimă. Suplimentul, de asemenea conține extract din rădăcină de păpădie și extract din rădăcină de curcuma pentru prevenirea apariției tulburarilor hepatice, contribuind și la detoxifierea ficatului. Mod de administrare: Se recomadă câte o capsulă de 3 ori pe zi sau conform prescripției medicale.

Supplement Facts
Serving Size: 1 Capsule
  Amount Per Serving %Daily Value
Milk Thistle Extract (Silybum marianum) (seed) Containing 200 mg (80%) total flavonoids Standardized to 150 mg silymarins including silybin 250 mg **
Dandelion (Taraxacum officinale) (root) 55 mg **
Turmeric (Curcuma longa) (root) 27.5 mg **
**Daily Value not established.
Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi