Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-10.0%
NEW

Esenta pentru fata Ottie, Green Tea Essence, 40 ml

Ottie
Indisponibil

Ottie, Green Tea Essence, 40 ml este o esență hidratantă pentru față care tonifică perfect pielea și în doar o săptămână de utilizare o face mai moale, mai netedă, mai strălucitoare și mai fermă, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
40 ml
Brand
Ottie
90 MDL 100 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Este o esență hidratantă pentru față care tonifică perfect pielea și în doar o săptămână de utilizare o face mai moale, mai netedă, mai strălucitoare și mai fermă. Esența are o textură foarte ușoară, este perfect absorbită în piele, fără a lăsa senzația de piele grasă și lipicioasă.

Principalul ingredient al esenței este extractul de ceai verde din insula Jeju ecologic, care este bogat în aminoacizi, minerale, precum și vitaminele A, B, C, E, P. Datorită acestei compoziții chimice a ceaiului, esența are un efect antibacterian și antiseptic pronunțat, restabilește repede pielea deteriorată, luptă împotriva acneei și inflamațiolor pe piele.

Pe lângă extractul de ceai verde, esența include acid hialuronic și extract de aloe vera, care în complex controlează echilibrul de apă al pielii.

Allantoina calmează pielea, netezind-o și prevenind apariția ridurilor.

Mod de utilizare:

Aplicați după toner.

Stoarceți puțin esență și distribuiți uniform pe toată fața cu mișcări ușoare de masaj.

Ingrediente:

Water Dipropylene Glycol Sorbitol Camellia Oleifera Leaf Extract Alcohol Sodium Hyaluronate Phenyl Trimethicone Cyclomethicone Glycerine Cyclomethicone/ Dimethaconol PEG-15 Glyceryl Isostearate Betaine Sophora Angustifolia Root Extract/ Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract/ Melia Azadirachta Leaf Extract Humectant Polyacrylamide/C13-14 Isoparaffin/Laureth-7 Tocopheryl Acetate Allantoin Carbomer Bacillus/Soybean Ferment Extract Aloe Barbadensis Leaf Extract Triethanolamine Methylparaben Fragrance Disodium EDTA FD & C Yellow FD & C Blue.

Termen de valabilitate:11.2022

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi