fbpx
Filtru

Cumparati Suplimente nutritive in Chisinau, Moldova

Aditivii biologici, cunoscuti ca suplimente nutritive, au devenit deja o norma in Europa siStatele Unite. Preparatele sunt fabricate din ingrediente naturale si sunt supuse tuturor tipurilor de control. Ele sunt folosite nu doar de sportivi si vedetede film sau spectacole, ci si de oameni obisnuiti. Astazi, toata lumea poate cumpara suplimentebiologice ieftin in Chisinau. La ce sunt efectivesuplimentele? Exista risc sau pericol? La ce produsesa atragem atentia pentru a fi sanatos, cu un aspect frumos? Cititi despre toate acestea mai jos.

Baduri - tot ce trebuie sa stiti

Suplimentele alimentare sunt preparate biologic active, realizate din ingrediente naturale. Nu apartinmedicamentelor, nu se vindeca boli specifice. Principiul de actiune a preparatelor se bazeaza pe sustinerea si activarea activitatii corpului uman, a tuturor sistemelor si a fiecarui organ. Compozitiacontine ingrediente naturale precum:
- Spirulina. Alge, cu o compozitie completorganica si proteine usor digerabile;
Acid hialuronic. Sustine nutritia organelor si“lubrifierea” naturala a pielii si a vaselorsangvine, a lentilelor oculare;
Omega 3-6-9. Acizii naturali, care joaca un rolimportant in viata corpului, sunt produsi in mod natural;
- Acizii grasi, care normalizeaza metabolismul, influentind toate procesele din organism, aducindu-le la stare normala;
- Coenzima Q10, care este necesara pentruactivitatea cardiaca;
- Probiotice-lacto, bifidobacterii, normalizareaintestinelor si a intregului sistem digesti.
Aceste componente nu se gasesc in cantitatisuficiente in alimentele conventionale. Deci, puteticumpara suplimente alimentare in Chisinau siumple doza de vitamine care este in deficit. Beneficiile lor au fost dovedite de numeroasestudii efectuate in laboratoare si institute de top din lume. Conform compozitiei si actiunii lor, aditiviibiologici sunt subdivizati conditionat in vitamine, complexe minerale si imunomodulatori.
Printre principalele avantaje:
 •  normalizarea metabolismului in organism;
 •  restabilirea echilibrului vitaminic;
 •  saturatie cu minerale esentiale si aminoacizi;
 •  intarirea sistemului imunitar;
 •  sanatate buna;
 •  explozie de energie si vitalitate.

Cum sunt produse

Suplimentele alimentare sunt produse de o serie de marci interne si straine de producatori, in conformitate cu cerintele reglementarilor sistandardelor internationale. Puteti cumpara suplimente biologice în Chisinau sub forma de:
 •  Capsule;
 •  Tablete;
 •  Fiole;
 •  Sirop;
 •  Creme etc.
Toate produsele sunt controlate si certificate.

Pentru cine sunt

Toate tipurile de suplimente alimentare sicomplexe de vitamne sunt prezentate in catalogulelectronic de pe site. Toate pozitiile au descrieridetaliate, compozitie, caracteristici principale, fotografii si preturi. Exista posibilitatea sortariidupa producator, compozitie si alti parametri. Sunt prezentate diferite tipuri de suplimente pentrucopii, adulti, varstnici. Exista suplimente specialepentru femeile insarcinate. Toate medicamentelevin cu instructiuni detaliate de utilizare.

Contraindicatii

Marea majoritate a preparatelor propuse constau in intregime din ingrediente naturale. Prin urmare, consumul lor nu poate provoca efecte secundare. Exceptiile sunt intoleranta individuala la compozitie sau la componentele acesteia, reactiilealergice, in unele cazuri nu se recomandaadministrarea acesteia in timpul sarcinii sialaptarii. Este necesar sa urmati cu strictete dozelestabilite si recomandarile producatorului. In cazulaparitiei oricaror reactii adverse, medicamentultrebuie intrerupt si trebuie consultat un medic.

Suplimente alimentare in magazinul online Herb.md: Calitate inalta, beneficii, pret accesibil.

Puteti cumpara sau comanda suplimente alimentare(aditivi) in Chisinau in magazinul online Herb.md, care ofera cea mai larga gama posibila de produsede la marci cunoscute ale producatorilor. Cele maibune preturi pentru suplimentele alimentare din Moldova, orice forma de plata, reduceri la comenzile mari si pentru clientii fideli. Servicii moderne, livrare rapida, garantia calitatiiproduselor.
Adaugă la lista de așteptare Vă vom informa când produsul va ajunge în stoc. Vă rugăm să lăsați adresa de e-mail validă mai jos.
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0