fbpx
Filtru

Superfoods cumpara în Chisinau, Moldova - Herb.md

Super-foods sunt produse complet naturale care au o valoare nutritiva ridicata, contin maximum de vitamine, minerale, antioxidanti, bauturienergizante naturale etc. O astfel de nutritieintareste sistemul imunitar, umple corpul cu sanatate si vitalitate.

Din ce sunt facute si cum sunt folosite?

Fiecare dintre aceste alimente este un produs unic, cu propria compozitie si efect de actiune:

  •  Guarana. Unul dintre cele mai renumiteingrediente. Care este o energie naturala cu un puternic efect tonic. Complet natural, spredeosebire de compusii chimici, nu afecteazanegativ sistemul nervos si cardiovascular. Va vaumple corpul cu energie, va creste concentrarea sieficienta;
  •  Seminte chia. O sursa nepretuita de Omega-3 sialti aminoacizi benefici, fibrele. Cresterea volumului la contactul cu lichidul, care ofera o senzatie de plenitudine, previne supraalimentareasi normalizeaza greutatea;
  •  Pulberea amazoniana de boabe de acai contineantioxidanti si vitamina C, un plus excelent pentrusmoothie-uri si sucuri de fructe.

Beneficii

Super-foods au multe beneficii:
  •  beneficii pentru organism;
  •  ingrediente complet naturale;
  •  nu conțin zahar si conservanti;
  • ​siguranta;
  • ​pret accesibil.
Gama completa de superfoods este prezentata in catalogul electronic de pe site. Toate marfurile au o descriere, producator, compozitie, efect, fotografiisi preturi, instructiuni detaliate. Trebuie respectatedozele si recomandarile producatorului. Trebuie sacunoasteti ca produsele sunt niste aditionale la o dieta sanatoasa, nu un substitut pentru alimente.

De unde sa cumperi Superfoods în Chisinau? Desigur, în magazinul online „Herb.md”!

In magazinul online Herb.md puteti comandasuperfoods in Chisinau cu livrare în toata Moldova. Toate produsele sunt controlate si certificate. Puteticompleta singuri o cerere prin intermediul site-uluiweb, utilizand o interfata simpla si intuitiva saucontactand managerii. Site-ul contine numere de telefon de contact, si un chat online. Expertii vavor oferi sfaturile necesare, va vor spune despretipurile de superalimente, caracteristicile sibeneficiile acestora, va vor ajuta sa faceti alegereacorecta si sa completati o cerere. Servicii modernesi cele mai bune conditii pentru clienti. Preturilenoastre pentru superfoods sunt printre cele maimici de pe piata. Plata se poate face prin card, sisteme electronice de plata, in numerar la primireabunurilor. Abordare individuala, luand in considerare toate cerintele si dorintele clientilor. Vom efectua livrari rapide in Chisinau, esteposibila trimiterea in orice alt oras din Moldova.
Adaugă la lista de așteptare Vă vom informa când produsul va ajunge în stoc. Vă rugăm să lăsați adresa de e-mail validă mai jos.
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0