fbpx
Filtru

Serurile / ampule - cumparati in Chisinau la preturi accesibile

În magazinul online Herb.md puteti cumpara ampule si serurile pentru fata, care sunt produse de marci cunoscute ale producatorilor din Coreea de Sud, SUA si o serie de alte tari. Produsele de tip ampula au aparut pe piata relativ recent si au devenit deja populare. Se caracterizeaza prin eficienta ridicata la nivelul procedurilor de salon si posibilitatea utilizarii in conditii casnice. Încercati ampulele pentru întinerirea tenului si ve-ti obtine rezultatele mult asteptate.

Care este compozitia ampulelor

Formula ampulelor pentru ten este dezvoltata în laboratoarele de top din lume si este supusa tuturor tipurilor de teste de laborator, care confirma eficienta lor ridicata. Ingredientele pot varia în functie de producator si de tipul specific de produs din gama. Aproape întotdeauna în compozitie exista:
 • acidul hialuronic;
 • colagenul;
 • complexul proteic;
 • vitamine;
 • uleiuri vegetale;
 • extracte din diverse plante.

Cosmeticele de tip ampula si beneficiile sale

Secretul succesului este o compozitie unica cu cantitatea maxima de elemente active. Dozajul calculat precis în conformitate cu principiul unei fiole - o singura procedura. Ampulele pentru fata sunt complet sigilate. Acest lucru face posibila eliminarea completa a conservantilor din compozitia lor si, de asemenea, nu exista nici o cale de patrundere a oxigenului in interior, care ar avea un efect distructiv asupra unora dintre ingrediente. Nu mai putin importanta este eficienta actiunii - pielea începe in scurt timp sa se îmbunatateasca vizibil, devenind mai elastica, mai fina si fara riduri.

Reguli de aplicare

Este foarte usor de utilizat ampula pentru fata - acestea sunt produse direct pentru utilizare si cu o doza calculata cu precizie. Modul de pregatire a tenului inainte de a uitiliza produsul, pentru a obtine un rezultat maxim sunt:
 • curatarea pielii de înalta calitate. Înainte de procedura, ar trebui sa faceti o masca sau sa efectuati un peeling usor;
 • Cel mai bine este sa aplicati serul seara, înainte de culcare. Acest lucru va va permite sa savurati efectul maxim din plin;
 • este necesar sa deschideti fiola imediat înainte de utilizare;
 • urmati tehnica corecta de aplicare, cu miscari circulare netede, cu presiune usoara;
 • Dupa procedura, puteti aplica o crema de zi sau de noapte.

Cum sa alegeti fiolele potrivite

Utilizati catalogul magazinului online Herb.md unde este prezentata gama maxima de produse de la marci cunoscute (cosmetica coreeana). Utilizati sistemul de filtrare pentru a va ajuta sa alegeti cea mai buna optiune pentru dvs. De asemenea, puteti contacta angajatii companiei prin telefon sau prin chat pe site. Specialistii vor oferi consultarile necesare, va vor ajuta sa alegeti fondurile necesare, sa plasati o comanda pentru acestea si sa livrati, care se desfasoara în Chisinau si în toata Moldova. Factorul cheie la alegerea si cumpararea produselor cosmetice pentru fiole, la fel ca în cazul în care se cumpara alte produse de îngrijire pentru fata, este tipul de piele. În cazul pielii problematice si grase, predominanta agentilor de covor este necesara pentru a activa procesele de regenerare, pentru a preveni formarea de comedoane. Hidratarea maxima este foarte importanta pentru pielea uscata.

Cele mai bune inovatii pe Herb.md

Compania noastra furnizeaza cele mai moderne servicii si o abordare individuala pentru fiecare client. În magazinul online Herb.md si punctele de vanzare, puteti obtine sfaturi profesionale si puteti cumpara ampule pentru fata, serurile, precum si orice alte produse cosmetice. Oferim cele mai bune preturi, promotii cu reduceri bune. Exista un program de reduceri pentru clientii fideli.
Adaugă la lista de așteptare Vă vom informa când produsul va ajunge în stoc. Vă rugăm să lăsați adresa de e-mail validă mai jos.
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0