fbpx
Filtru

Cumparati rimeluri în Chisinau la preturi accesibile

O gama larga si calitate impecabila a produselor de la marci de top ale producatorilor coreeni. Magazinul online Herb.md vinde toate tipurile de rimel la cele mai accesibile preturi de pe piata si cu livrare rapida în Chisinau si în toata Moldova. Catalogul nostru contine cea mai buna alegere de produse de o calitate impecabila. Rimelul se aplica usor si fara scame, este rezistent, poate avea efectul dorit pentru îngrosarea si alungirea genelor, adaugarea volumului, intensitatea culorii etc.

Tipuri si reguli de selectie de baza

Au trecut vremurile în care rimelul era destinat exclusiv pentru nuantarea genelor usoare. Astazi este un produs, care va poate schimba radical aspectul. Exista zeci de tipuri de rimel:
 • pentru alungire;
 • volum;
 • separare;
 • rasucire;
 • diverse nuante.
Rimelul de separare a fost inventat nu cu mult timp în urma. Are o compozitie specifica, o perie speciala cu o forma corespunzatoare. Acest lucru va permite sa obtineti o culoare mai bogata si mai pigmentata, prezenta polimerilor în compozitie asigura o netezime perfecta si fara bulgari. De asemenea, popular este efectul de curling, deosebit de popular la fetele si femeile, care au gene drepte. Compozitia acestui rimel contine ceara naturala, precum si un complex de vitamine si alte elemente, care întaresc parul si îi activeaza cresterea. Odata aplicat, rimelul înveleste genele, curbandu-le în sus, facand aspectul mult mai expresiv. Puteti comanda rimel de alungire nu numai pentru proprietarii de gene scurte, ci si pentru cei care restaureaza structura dupa prelungire. Produsul contine fire de matase si nailon, care se aplica folosind o perie cu forma spirala. De asemenea, printre ingrediente se numara un complex de vitamine si extracte fito. Se recomanda aplicarea acestui tip de rimel în doua straturi. Rimelul pentru volum este unul dintre cele mai populare tipuri de produse cosmetice utilizate de aproape fiecare femeie. Fabricat de cele mai cunoscute marci de producatori coreeni si nu numai. Compozitia include ingrediente naturale, complex de ceara si vitamine, elemente speciale, care îti vor face genele voluminoase si luxoase, iar aspectul tau este expresiv si spectaculos.

Reguli de selectie

Atunci cand cumparati un rimel, ar trebui sa va bazati pe efectul pe care îl doriti de la el. Mariti lungimea genelor sau faceti-le vizuale mai voluminoase, mai curbate. Exista o serie de factori de luat în considerare atunci cand alegeti un rimel:
 • programare;
 • tipul de gene si caracteristicile sale;
 • formula pensulei, prin forma careia este aproape întotdeauna posibil sa se determine cu exactitate efectul aplicatiei;
 • formula compozitiei, ingredientele principale si suplimentare care sunt incluse în ea. Principalii producatori includ componente precum un complex de vitamine, extracte din diverse plante si fructe, care întineresc, favorizeaza regenerarea si cresterea cresterii parului;
 • marca producatorului;
 • costul.

Cumparati rimel de înalta calitate în mod profitabil

Magazinul online Herb.md ofera cea mai larga gama posibila de produse de la cele mai importante marci de producatori din Coreea, SUA si alte tari. Întregul sortiment este prezentat în catalog, cu posibilitatea de cautare, selectare si plasare rapida a comenzii dintr-un singur clic. Puteti cumpara rimel ieftin si exista si cele mai noi colectii ale anului curent. Sfaturi profesionale gratuite si asistenta în plasarea unei comenzi pot fi obtinute de la managerii nostri. Apelati numerele de telefon de contact specificate.
Adaugă la lista de așteptare Vă vom informa când produsul va ajunge în stoc. Vă rugăm să lăsați adresa de e-mail validă mai jos.
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0