fbpx
Filtru

Care ar trebui sa fie primele produse cosmetice pentru nou-nascuti

Pielea unui bebelus este mult mai subtire decât cea a unui adult. În acest sens, are nevoie de îngrijire speciala, blânda, deoarece este mai delicata si mai susceptibila la factorii adversi externi. De exemplu, contactul cu scutecul pe suprafata pielii poate provoca iritatii sau poate deveni pielea uscata. Online-magazin Herb.md implementeaza preparate, inovatoare în compozitie si principiul de actiune, destinate pielii delicate a nou-nascutilor si a bebelusilor.

         Avantajele produselor sunt utilizarea retetelor pe baza de ingrediente naturale, absolut sigure pentru copii. Componentele includ: uleiuri, vitamine, extracte din plante etc.

Care sunt standardele normative care exista si se aplica la fabricarea produselor cosmetice pentru copii?

În primul rând, ar trebui sa fie:
  1. Doar din ingrediente naturale.
  2. Fara toxine si alte ingrediente daunatoare.
  3. Certificate.
Când clientul stie care sunt cerintele pentru acest tip de produse cosmetice, sa trecem la alegerea setului primar pentru un nou-nascut. Se recomanda achizitionarea pentru un sugar: Produse pentru dus si baie:
  • Spuma sau gel
  • Sampon
  • Ulei
  • Crema
  • Pulbere
  • Sapun
  • Servetele umede
Se recomanda spalarea nou-nascutului din a doua sau a treia saptamâna din viata sa. Anterior, ar trebui sa alegeti si sa cumparati compozitia optima a gelului sau a spumei, care au un efect benefic asupra pielii bebelusului. Cea mai buna optiune pentru produsele cosmetice vor fi cele care contin ingrediente active care nu usuca pielea.

Sampon

Unele femei cred ca nu este necesar sa spele parul unui nou-nascut, deoarece el este rar si putin. Acest lucru nu este adevarat, deoarece în timpul acestei proceduri, pielea capului este curatata cu atentie de transpiratie si depozite de grasime. În plus, exista un masaj al capului, care este foarte benefic pentru nou-nascut.

Crema si ulei pentru bebelusi

Crema este un produs cosmetic conceput pentru a oferi îngrijire pielii capului unui nou-nascut. Acest lucru se datoreaza faptului ca un copil din primele luni de viata are adesea dermatita, iritatie, care sunt eliminate cu ajutorul cremei speciale. Aceleasi produse sunt utile pentru îngrijirea pielii bebelusilor în zona scutecului. Pentru masaj, uleiul este mai bun, ceea ce va restabili echilibrul de hidratare a pielii.

Pudra

Adesea, un nou-nascut are eruptii pe scutec din cauza supraîncalzirii sau a caracteristicilor pielii bebelusului. Este posibil sa rezolvati problema folosind o pulbere speciala. Copilul este bine scaldat, pielea este stearsa, apoi i se aplica o pulbere. De asemenea, acest produs este util atunci când schimbati scutecele, la care este de asemenea, un risc de eruptie pe scutec.

Sapun pentru bebelusi

Acest produs cosmetic este considerat universal, deoarece nu numai ca poate spala corpul bebelusului, ci si sa-i spele si hainele. Dar exista doua pareri ale medicilor pediatri cu privire la aceasta întrebare. Unii sunt siguri ca sapunul solid nu este foarte necesar pentru pielea delicata a copiilor, deoarece îi lipsesc ingrediente nutritive speciale, care sa aiba un efect de înmuiere. Unii pediatri adera la o pozitie diametral opusa, considerând ca sapunul solid este mijlocul optim pentru spalarea unui nou-nascut, deoarece este sigur pentru sanatatea acestuia, deoarece nu contine o varietate de aditivi chimici.

Servetele umede

Astazi, mama unui nou-nascut pur si simplu nu se poate lipsi de servetele. Nu numai ca vor fi la îndemâna în momentele dificile, dar vor face si mai usor îngrijirea bebelusului. Prin urmare, trebuie sa le ai întotdeauna la tine. Dar nu ar trebui sa înlocuiasca procedurile obligatorii cu apa pentru copil.
Adaugă la lista de așteptare Vă vom informa când produsul va ajunge în stoc. Vă rugăm să lăsați adresa de e-mail validă mai jos.
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0