fbpx
Filtru

Produse cosmetice profesionale pentru protectia solara cu livrare in toata Moldova

Corpul si pielea unei personae au neaparat nevoie de protective impotriva soarelui si nu numai atunci cind facem plaja pe malul unui riu sau mare. Toata lumea este constienta de efectele negative ale razelor ultraviolete ale soarelui asupra pielii, dar nu toata lumea stie ca produsele de protectie solara sunt cea mai buna protectie UV. Cind mergeti la plaja, trebuie sa aveti un filtru SPF cu dvs. Aceasta interactioneaza bine cu apa si pot fi aplicate de mai multe ori pe corp.

Protectiile solare zilnice special create de cosmetologi, nu numai ca protejeaza impotriva efectelor negative ale radiatiilor solare, dar si ingrijeste complet pielea, precum o crema de zi. Pe site-ul nostru in aceasta sectiune, este prezentata o gama larga de produse SPF- produse cu diferite niveluri de protectie a pielii: hidratare, stringere, anti-imbatrinire, restaurare, precum si produse pentru ingrijirea zonei din jurul ochilor, pentru utilizare in sezonul rece.

SPF – ce este, cum se pot proteja de radiatiile ultraviolete?

Pentru a intelege aceasta problema, ar trebui sa cunoasteti nivelul de expunere la cele trei componente ale radiatiei solare. A – nu este periculos, dar in cantitate mare distruge celulele tesutului conjunctiv. B – nivel mediu de pericol, afecteaza adincimea si tonul de bronz. C – este cel mai daunator tip, care este oprit de stratul de ozon al planetei. Prin urmare, cosmetice speciale sunt folosite pentru a proteja pielea. Abrevierea SPF – inseamna ca compozitia contine un factor de protectie solara. SPF in intervalul de la 4 la 50 (uneori pina la 100) inseamna cit timp va fi protejata zona pielii care este tratata cu el. Pentru a proteja complet pielea fetei, produsele cosmetice cu cel mai mare indice SPF nu va fi completa. Ar trebui sa alegeti produse care sunt optime in ceea ce priveste performanta lor. Atunci, cind alegem, acordam atentie urmatoarelor puncte:
  1. In ce perioada a anului va fi utilizat. Iarna sau pentru angajatii de birou este suficient parametrii de la 4 la 15 SPF
  2. Pentru plimbari vara – 30 este cel mai bun indicator.
  3. Pentru o vacanta la plaja – 50.
Selectia produselor de protectie solara depinde de virsta persoanei, cu cit este mai in virsta, cu atit este mai mare nivelul SPF.
Adaugă la lista de așteptare Vă vom informa când produsul va ajunge în stoc. Vă rugăm să lăsați adresa de e-mail validă mai jos.
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0