fbpx
Filtru

Lotiuni profesionale in Chisinau cu livrare in toata Moldova.

Lotiunile pe baza de alcool sunt foarte populare. Aceste produse cosmetic dezinfecteaza perfect pielea, o curata, usuca acneea. Cu toate acestea, trebuie utilizate nu mai mult de o data pe zi. Lotiunile pe baza de apa actioneaza intr-un mod diferit: este posibil sa le folositi zilnic si de mai multe ori, deoarece sunt complet sigure pentru piele. Produsele precum lotiunile acide creeaza efectul dorit datorita unui numar de acizi inclusi in compozitia lor: boric, lactic, citric. Dar, exista si efectul opus, pielea este albita. Aceste fonduri imbunatatesc circulatia singelui, cresc tonul, dar functia lor de curatare este slaba, de aceea ar trebui utilizate mijloace suplimentare.

Avantajele unei lotiuni acide rezida in caracteristicile sale. Este minunat pentru toate tipurile de piele. Va salva pielea grasa de posibile iritatii dupa sapun care nu se potriveste. Ca o utilizare constanta pe pielea grasa, produsul va reduce nivelul de poluare, va proteja de acnee si va imbunatati aspectul. Produsele precum lotiunile alcaline sunt destinate utilizarii atunci cind se dezvolta abcese sau acnee. Produsul nu doar va usca zonele afectate, dar si va vindeca locurile in care au fost formate, va scurta timpul de vindecare si va distruge bacteriile de pe fata.

Ce sa alegi, tonic sau lotiune?

Intrebarea poate fi considerata ca una gresita din punctul de vedere al unui cosmetolog profesionist. Ambele sunt recomandate. Tonerul reimprospateaza pielea, o hraneste, isi pregateste structura pentru cremele de noapte sau de zi.

Cum se foloseste corect

Dupa ce ai luat o lotiune acida, ar trebui mai intii sa rezervi un anumit timp pentru a curata pielea de produse cosmetice si murdarie, folosind spuma sau crema. Apoi, curata pielea cu lotiune, folosind un burete sau disc de vata. Este posibil ca aceasta procedura sa poate fi efectuata repetat, pina cind discul de vata este curat. Ultima etapa este utilizarea unui tonic care restabili echilibrul pielii, va pregati pielea pentru urmatoarea etapa a procedurii. In concluzie, puteti aplica o crema (hranitoare), care va imbogati pielea cu nutrientii necesari. Unii oameni stiu sa-si faca propriile lotiuni acasa. Acest lucru se face pentru a obtine cel mai natural produs. O alternativa este achizitionarea unui brand bine cunoscut, de cosmetice care utilizeaza ingrediente naturale. Cum se foloseste lotiunea corect Pentru asta, ar trebui sa efectuati mai multe proceduri simple:
  1. Aplicati produsul pe pielea pregatita anterior, dupa o baie sau un dus cald. In aceasta stare, porii absorb mai bine sunbstantele nutritive.
  2. Produsul se aplica usor cu miscari de masaj.
  3. Dupa ce lotiunea a fost aplicata, asteptati de la 3 la 5 minute.
  4. Asigurati-va ca va curatati pielea saptaminal.
Procedura va elibera pielea de stratul cornos superior, care va inhiba procesul de patrundere a produselor cosmetice in pori.

Rezultatele bazate pe utilizare

In urma utilizarii lotiunilor permanent, putem face citeva concluzii:
  1. Astfel de produse ca lotiuni sunt utilizate in mod eficient pentru curatarea profunda a pielii, facindu-l mai curat, dezinfectind suprafata pielii, reducind numarul de bacterii patogene (in special produsele pe baza de alcool). Comparativ cu tonicul, acesta hidrateaza.
  2. Tonicul este un remediu universal. In timp ce lotiunile cu alcool nu sunt potrivite pentru pielea sensibila.
  3. Lotiunile sunt excelente pentru combaterea acneei si a altor probleme, curatarea si uscarea pielii (in special grasa), imbunatateste aspectul acesteia.
Tonerul este cel mai bun remediu pentru pielea matura sau uscata.
  1. Atit lotiunea, cit si tonicul trebuie utilizare numai in combinatie. Atunci efectul va fi mai bun.
  2. Din moment ce aplicati lotiunea, trebuie aplicat un tonic in continuare, apoi se aplica o crema hranitoare. Abia atunci efectul celor trei produse va fi maximizat.
Cea mai larga gama a acestui produs si a alor produse cosmetic poate fi gasita si achizitionata pe site-ul HERB.MD. Produsele noastre vor ajuta la pastrarea tineretii si a sanatatii pielii.
Adaugă la lista de așteptare Vă vom informa când produsul va ajunge în stoc. Vă rugăm să lăsați adresa de e-mail validă mai jos.
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0