fbpx
Filtru

Baza de machiaj in Chisinau la preturi accesibile

Cosmeticele moderne sunt de înalta calitate si pot face minuni pentru a uniformiza si a crea tenul perfect. La aplicare, trebuie respectate regulile generale si recomandarile unui anumit producator. În toate cazurile, înainte de a aplica produse cosmetice decorative pe ten, ar trebui sa pregatiti pielea pentru machiaj. Se utilizeaza formulari speciale, care se numesc baza de machiaj sau primer. Aplicarea lor poate îmbunatati si uniformiza tenul, ascunde cicatricile, ridurile si, de asemenea, poate facilita aplicarea în continuare a produselor cosmetice, sporind rezistenta lor pe parcursul zilei.

Tipuri de primere. Reguli de baza de aplicare a acestora

Atunci cand efectuati un machiaj profesional, este necesar sa utilizati produse de calitate de la marci cunoscute ale producatorilor, iar unul dintre elementele principale este o baza de machiaj, fara de care aplicarea de înalta calitate a compozitiilor este imposibila. Baza de machiaj este produsa dupa o formula special dezvoltata. Avantajele principale:
  • uniformizarea reliefului si a tonului;
  • mascarea cicatricilor, ridurilor, porilor mariti;
  • aderenta maxima în timpul aplicarii ulterioare a produselor cosmetice decorative;
  • exclude aspectul stralucirii uleioase a pielii.
Exista o gama larga de primere pe piata de la diferite marci de producatori. Alegerea tipurilor de baza de machiaj trebuie efectuata luand în considerare tipul de formulari:
  • Lichid. Cu o textura groasa si densa, excelenta pentru tenul gras, ascunzand nereguli si imperfectiuni ale tenului;
  • Crema. Acesta baza functioneaza bine pentru pielea uscata, lasand-o matasoasa si stralucitoare. Baza crema este foarte convenabila pentru aplicare si umbrire;
  • Gel. Baza, care uniformizeaza perfect relieful, strange porii si umple microfisurile.
  • Silicon. O compozitie elastica, care va permite sa uniformizati textura pielii si, de asemenea, o protejeaza de pierderea umezelii.
Exista, de asemenea, formulari speciale cu ingrediente suplimentare. Recent, foarte popular a devenit includerea elementelor iluminatorii in compozitia bazei. Aplicarea lor ajuta la netezirea zonelor cu probleme si ofera, de asemenea, un aspect spectaculos al pielii fetei, cu efect iluminatoriu din interior. Astfel de formulari sunt produse de un numar colosal de producatori coreeni si sunt marcate cu cuvintul cheie „glow” pe ambalaj, care inseamna “stralucire”. Daca pielea nu prezinta imperfectiuni speciale, atunci poate fi utilizata o baza transparenta de machiaj. Si exista, de asemenea, optiuni de culoare special concepute pentru pielea cu probleme.

Cum sa alegi baza de machiaj potrivita

Pentru ca fata ta sa arate cat mai bine îngrijita si machiaj de durata, trebuie sa aplici o baza de înalta calitate. Atunci cand alegeti, trebuie sa va uitati nu numai la cost, ci sa luati în considerare si alti factori. Ele sunt clasificate în doua tipuri principale:
  • matifiante, produse sub forma de fond de ten, lichid sau compact;
  • hidratante, inclusiv anti-îmbatranire, netezind eficient porii dilatati si ridurile.
Alegerea produselor ar trebui sa tina cont de tipul de piele. Pentru tenul uscat, este necesara umiditate suplimentara, iar pentru ten gras, pulberea minerala trebuie sa fie inclusa în compozitie. Magazinul online Herb.md are cea mai larga gama de produse cosmetice coreene si americane, printre care puteti alege cea mai buna optiune, tinand cont de caracteristicile individuale. In catalogul de pe site gasiti multe feluri de primere cu efect mat si corectare pentru toate tipurile de piele. Navigare usoara, capacitatea de a cauta orice produs rapid dupa tip, producator si alti parametri, plasand o comanda într-un singur clic.

Cum se aplica correct o baza pentru machiaj

Compozitia se aplica în conformitate cu regulile generale si recomandarile unui anumit producator. Initial, dupa caratare, pielea trece prin etapa de tonifiere si hidratare, dupa care baza de machiaj se aplica cu degetele prin miscari usoare de masare. În functie de tipul de piele si de prezenta defectelor, este selectata densitatea necesara a bazei. De asemenea, este necesar sa va asigurati ca tonul sau este în armonie cu culoarea gatului.

Unde este cel mai bun loc pentru a cumpara o baza pentru fata în Chisinau?

Puteti cumpara o baza de machiaj de înalta calitate de la producatorii coreeni si americani prin intermediul magazinului online Herb.md. Sunt prezentate produsele unor celebre marci coreene si americane. Preturi accesibile, exista reduceri si promotii, livrare rapida în orasul Chisinau si in toata Moldova. De asemenea, va vom oferi sfaturi profesionale gratuite. Sunati la telefoanele indicate pe site, scrieti prin chatul online.
Adaugă la lista de așteptare Vă vom informa când produsul va ajunge în stoc. Vă rugăm să lăsați adresa de e-mail validă mai jos.
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0