Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore

Pudra enzimatică pentru spălare: ce este? ABC-ul frumuseții.

herb.md

Pudra enzimatică pentru spălare: ce este?
ABC-ul frumuseții. Nu ne vom obosi niciodată să vă prezentăm cele mai noi produse cosmetice coreene! Așa că am dedicat articolul de astăzi unui nou tip de demachiant pentru piele – pulbere de enzime pentru spălare. Ce este? Cum functioneazã? Cum se folosește corect? Vă vom povesti despre toate acestea în articolul nostru!

Ce este Enzyme Powder?
Dacă spumele și gelurile pentru spălat nu au surprins pe nimeni de mult timp, atunci un produs de curățare a pielii sub formă de pulbere albă poate ridica cel puțin întrebări. După cum sugerează și numele, principalul ingredient activ al pudrei de curățare este enzimele. De regulă, acesta este papain. Papaina este o enzimă naturală derivată din sucul de papaya. Papaina are un efect ușor de exfoliere, are proprietăți antiinflamatorii și îmbunătățește tenul.
Pe lângă papaină, formulările de pudră enzimatică sunt, desigur, îmbogățite cu un complex de ingrediente active: aici și beta-glucan și alantoină și ulei de arbore de ceai, precum și filtrate enzimatice valoroase. Acțiunea lor vizează hidratarea puternică a pielii, vindecarea, îmbunătățirea imunității locale și ameliorarea inflamației.
În „inima” pulberilor de curățat se află o bază moale de spălat, tocmai datorită căreia se spumează ușor atunci când intră în contact cu apa.
Deci, care este funcția pulberii enzimatice?

  • îndepărtează perfect impuritățile din pori;
  • exfoliază ușor celulele moarte ale epidermei, stimulând reînnoirea celulară și accelerând procesele fiziologice în țesuturi;
  • dizolvă dopurile grase;
  • elimină punctele negre;
  • accelerează tratamentul acneei și previne dezvoltarea de noi inflamații;
  • absoarbe excesul de sebum, dar nu usucă pielea;
  • lustruiește delicat suprafața pielii și uniformizează tonul general.

Aproximativ vorbind, pudra enzimatică este un fel de hibrid de spumă moale și exfoliant, dar eliberat sub forma unei pulberi măcinate fin.
Pudra enzimatică este potrivită pentru curățarea tuturor tipurilor de piele. În funcție de starea și sensibilitatea pielii, pulberea poate fi utilizată atât pentru utilizarea zilnică dimineața, cât și seara, iar frecvența aplicărilor poate fi redusă la 2-3 ori pe săptămână.

Multifuncționalitate
Pudra de enzime este un produs multifuncțional! Poate fi folosit în mai multe moduri:
Ca o spumă pentru spălat. Se toarnă aproximativ 1 g de produs într-o palmă umedă, se spumă și se aplică pe pielea umedă a feței. Masează ușor. Acordați o atenție specială zonei T, apoi spălați cu apă caldă. Pentru mai multă spumă, puteți folosi o plasă.
Ca mască exfoliantă purificatoare. Într-un vas, „bateți” aproximativ 3 grame de pulbere cu puțină apă. Aplicați amestecul de spumă rezultat pe pielea curată și uscată a feței, evitând zona ochilor. Lăsați-l să acționeze 5 minute și spălați-l cu apă caldă.
Ca un scrub corporal. Spumă cantitatea necesară de pulbere cu apă, aplică pe acele zone ale corpului care necesită exfoliere și înmuiere (coate, genunchi etc.), masează și clătește cu apă caldă.
Ca mijloc de curățare profundă a scalpului. Se toarnă cantitatea necesară de șampon pentru îngrijirea pielii în palma mâinii, se adaugă aproximativ 4 grame de pulbere de enzimă și se amestecă. Aplicați amestecul rezultat pe scalp, masați ușor și clătiți cu apă caldă. Nu utilizați mai mult de 1-2 ori pe săptămână.

Beneficiile prafului enzimatic pentru față
Iată doar 4 motive pentru care pudra de curățare este un adevărat must-have:

  • În primul rând, curăță în mod eficient suprafața pielii și a porilor de impurități, dar nu perturbă echilibrul natural hidrolipidic.
  • În al doilea rând, este hipoalergenic și potrivit chiar și pentru pielea sensibilă.
  • În al treilea rând, poate fi utilizat în cel puțin 4 moduri diferite.
  • În al patrulea rând, este economic de utilizat.

Suntem siguri că pudra enzimatică merită cu siguranță atenția ta!