-12.8%
NEW

Loțiune facială cu protecție solară, Neutrogena, Urban Protect SPF25 Fluida Viso Idratante, 50ml

Indisponibil
(2)
Vezi toate recenziile

Lotiunea hidratanta pentru fata Neutrogena® Hydro Boost® SPF 25 stimuleaza hidratarea, pentru a consolida scutul natural al pielii si o protejeaza impotriva poluarii si al riscurilor provocate de UVB & UVA.

Tara de origine
Franta
Volum
50 ml
375 MDL 430 MDL
Anunță când va fi în stoc

Marca de îngrijire a pielii recomandata de dermatologi Neutrogena® ofera cele mai populare game de înfrumusețare și îngrijire a pielii, produse și comercializate în peste 70 de țări. Produsele acestui brand au câștigat popularitate datorita potențialului științific și medical al companiei. NEUTROGENA® Hydro Boost® lotiune hidratanta pentru fata cu protectie solara SPF 25. Factorii externi pot deteriora scutul protector al pielii provocand imbatranirea prematura si pierderea din stralucire a tenului.

Lotiunea hidratanta pentru fata Neutrogena® Hydro Boost® SPF 25 stimuleaza hidratarea, pentru a consolida scutul natural al pielii si o protejeaza impotriva poluarii si al riscurilor provocate de UVB & UVA.

  • Formula hidratanta contine acid hialuronic ce pastreaza si intareste scutul protector al pielii zi de zi, astfel incat sa se poata apara in mod activ impotriva agresiunilor zilnice.
  • Helioplex SPF 25 ofera o protectie superioara impotriva UVB si UVA daunatoare, fata de filtrele UV obisnuite.
  • Formula sa contine antioxidanti care ajuta la protejarea pielii impotriva deteriorarii provocate de poluare si la pastrarea stralucirii sale.

Mod de utilizare: Aplicati in fiecare dimineata prin miscari circulare ca ultim pas al rutinei de ingrijire. A se evita contactul cu ochii. Formula sa ultra-usoara si non-grasa o face ideala pentru a fi utilizata ca baza inainte de aplicarea machiajului.

 Ingrediente: Aqua, Glycerin, Homosalate, Caprylyl Methicone, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Octocrylene, Sodium Acryloyldimethyltaurate/VP Crosspolymer, Silica, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Dicaprylyl Carbonate, Glyceryl Stearate, Steareth-21, Sodium Polyacrylate, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Parfum, CI 16035, CI 42090.

08.06.2022
Данный крем с лёгкой, нежирной текстурой, не забивает поры, не оставляет белый след на коже, подойдёт для жирной кожи
11.03.2022
Мне нравится этот продукт. Я чувствую, что это то, что мне нужно в моем уходе за кожей.

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi